MANTOLAMA HAKKINDA

MANTOLAMA FÄ°YATLARI

 MANTOLAMA FÄ°YATLARI HAKKINDA

Mantolama yaptırmadan önce binanız için en uygun malzemenin belirlenmesi gerekir, bunun için tavsiyemiz keÅŸif için gelen teknik ekibimizden bilgi almanızdır. DoÄŸru malzeme seçimi sizi gereksiz masraftan ve gelecekte oluÅŸabilecek malzemeyle ilgili problemlerden kurtarır. Malzemin cinsi, uygulama kalınlıÄŸı, uygulamanın yapılacaÄŸı yerdeki iklim ÅŸartları binanız için önem arz eder.

KEÅžİF TALEBÄ° VE METRAJ ALINMASI Ä°ÅžLEMÄ°

KeÅŸif talebinizi en kısa sürede deÄŸerlendirip size, binanızın metrajına göre detaylı fiyat teklifimizi sunuyoruz. KeÅŸif ekibi binanızın ölçülerini lazer metre ile almakta yanlıÅŸ ölçü alınmasının önüne geçmektedir. Ölçü alırken dikkat edilmesi gereken nokta en x boy x yüksekliÄŸin tam olarak alınması; balkon, teras parapeti ve pencere ölçülerinin ayrıca alınmasıdır. Alınan metraja göre brüt metrajdan boÅŸluklar düÅŸülür ve detaylı fiyat teklifi hazırlanır.

KDIÅž CEPHE ISI YALITIM KALINLIÄžI NE OLMALI

DıÅŸ cephe ısı yalıtım malzemesinin kalınlıÄŸı; bölgelere göre farklılık göstermektedir, istanbul için bu kalınlık asgari 4 cm olarak belirlenmiÅŸtir ama bu uygulama yapılacak duvarın tuÄŸlamı, gaz betonmu veya betonarmemi oluÅŸuna göre farklılık göstermektedir.

MANTOLAMA FÄ°YATLARI

 



LÄ°STE FÄ°YATLARI 1.000 m2 baz alınarak oluÅŸturulmuÅŸtur, uygulama yapılacak ÅŸantiyedeki metraja göre fiyatlar deÄŸiÅŸiklik gösterebilir. Malzemede kalınlık 1 cm arttıkça fiyat farkı 1.5 tl’dir. Fiyatlara KDV dahil deÄŸildir. GÜNCEL FÄ°YATLAR VE FARKLI ÖZELLÄ°KTEKÄ° ISI YALITIM MALZEMELERÄ° Ä°ÇÄ°N LÜTFEN BÄ°ZÄ° ARAYINIZ!!!

 

ÖDEME ÅžEKLÄ°

NAKÄ°T ÖDEME VE VADELÄ° ÖDEME SEÇENEKLERÄ°MÄ°Z MEVCUTTUR.

GARANTÄ°

5 yıl üretici firma garantisi ve 5 yıl uygulama garantisi bulunur.

Web Hizmetleri : Yeni Cozum
YeniCozum Web tasarım YeniCozum